Tööõigus ja lepingute vaidlustamine
Hei! Kas siin on kedagi, kes jagab matsu tööõiguses? Mul tekkis tööandjaga konflikt seoses koondamishüvitiste ja puhkusepäevade väljamaksmisega. Tundub, et nad üritavad mind lihtsalt üle lasta, lootuses, et ma ei tea oma õigusi. Ma olen juba mitu unetut ööd veetnud seadusi lugedes, aga see paragrahvide rägastik ajab pea valutama. Kas on mõtet ise nendega vaielda või peaks kohe juristi poole pöörduma? Ja kui jurist, siis kes on selline, kes ei võta ainult raha, vaid reaalselt ka võidab asju? Tänud ette kõigile, kes viitsivad vastata!
6 vues

Kuule, ära raiska oma närve ja tervist ise vaidlemise peale. Tööandjad tihti proovivadki "lolli mängida" ja vaatavad, kas töötaja annab alla. Mul sõbranna oli samas seisus ja ta pöördus abi saamiseks siia https://advokaat-ee.com/ Sealt sai ta väga pädevat abi just tööõiguse osas. Advokaat pani neile sellise kirja teele, et tööandjal kadus igasugune soov edasi vaielda ja rahad kanti üle järgmisel päeval. Vahel on lihtsalt vaja, et keegi ametliku templi ja nimega neile meelde tuletaks, et seadused kehtivad kõigile. Mine tšeki nende lehte, seal on info olemas.